DEMONTAGE

Demonteren of slopen, het is meer dan alleen afbreken, het is een kunst. Of het nu gaat om een totaalsloop of renovatiesloop het dient altijd veilig, nauwkeurig en duurzaam uitgevoerd te worden.

Forteck Demontage B.V. heeft daarvoor de kennis,  apparatuur en het juiste personeel in huis. Samen met u als klant, stellen we alvorens het werk een Plan van Aanpak op, inclusief stoffeninventarisatie en het verloop van de afvalstromen.

Zoals u van ons mag verwachten, voeren wij de opdracht conform afspraak uit en worden zo veel mogelijk materialen hergebruikt. Wij bieden u graag een totaaloplossing waarmee wij u alle zorg uit handen nemen. Zo kunnen wij u na de demontagewerkzaamheden van dienst zijn door het in orde maken van het lege terrein.

Naast de totaal- of renovatiesloop is Forteck Demontage B.V. gespecialiseerd in de sloop van procesinstallaties. Zo zijn wij al jaren actief in de farmaceutische, petrochemische en voedingsindustrie. Ook voor dit soort projecten gaan we te werk volgens alle geldende regels. Van het aanvragen van de juiste vergunningen tot het op een verantwoorde wijze afvoeren van de materialen.

Wij verzekeren u ervan, dat elk sloopproces, groot- of kleinschalig, altijd veilig, zeer nauwkeurig en duurzaam verloopt.