INFRABOUW

Nieuwbouw Sim Industries, terrein Greenib Onroerend Goed

Opdrachtgever Greenib
Uitvoeringsduur 6 maanden

In opdracht van Greenib Onroerend Goed B.V. (G.O.G.) heeft Forteck Sloop en Infra B.V. diverse infrastructurele werkzaamheden uitgevoerd, ten behoeve van SIM Industries. SIM Industries ontwikkeld en produceert, full-motion vliegtuig simulatoren, voor klanten van de luchtvaartmaatschappijen en onafhankelijke piloot training centra, wereldwijd.

Een van de nieuwe vestigingen van SIM Industries is op het bedrijvenpark “De Wetering” van Greenib Onroerend Goed B.V. gevestigd in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed B.V. ontwikkeld, belegt en exploiteert bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen. Op het bedrijvenpark van Greenib Onroerend Goed B.V. staat een natuurlijke uitstraling, met oog op groenvoorzieningen, hoog in het vaandel.

Forteck Sloop & Infra B.V. heeft in opdracht van G.O.G. ten behoeve van SIM industries vooraf aan de bouwwerkzaamheden de projectlocatie bouwrijp gemaakt en diverse saneringswerkzaamheden uitgevoerd. Vervolgens het bestaande kabel en leidingen tracé omgelegd, duikers en een nieuwe riolering aangebracht, de bestaande waterpartijen gedempt en de groenvoorzieningen verwijderd. Rondom het nieuwe SIM Industries kantoor zijn ten behoeve van de door Forteck Sloop & Infra B.V. ontworpen waterpartijen, damwanden aangelegd.

Na het complementeren van de bovengenoemde werkzaamheden zijn diverse nieuwe groenvoorzieningen aangelegd en diverse bestratings- en asfaltwerkzaamheden uitgevoerd.