VEILIGHEID / SHE

“Kwaliteit verzekerd”

Alle medewerkers van Forteck hebben maar één doel: het veilig leveren van kwaliteit. Omdat ze trots zijn op hun werk en het bedrijf waarvoor ze werken. Om ook naar u duidelijk te maken dat u kunt rekenen op onze kwaliteit, overleggen wij graag onze certificaten.

Zo is Forteck NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd. Daarmee heeft u de garantie dat wij voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgever en dat wij ons werk op de juiste manier uitvoeren. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor het milieumanagement ISO 14001-systeem waardoor wij een goed inzicht hebben in de milieuprestaties van onze eigen organisatie. Ons VCA Petrochemie-certificaat staat borg voor onze aandacht voor veiligheid, gezondheid en het milieu.

Ook is Forteck geauditeerd én geslaagd voor de Safety Culture Ladder, trede 2. De Safety Culture Ladder (SCL) is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn van, houding én gedrag in ons bedrijf te meten. En is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig en gezond te werken.

Zie voor een totaaloverzicht van alle certificaten onder ‘Over Forteck’ de tab ‘Certificering‘.

Ook ontvangt elke medewerker, inleenkracht en leverancier het ‘Veiligheidsboekje’. Dit boekje is bedoeld om de risico’s die het werken op werk- en bouwplaatsen voorkomen, te beheersen. Het behelst veiligheidsvoorschriften en gedragsregels die bijdragen tot het veilig uitvoeren van werkzaamheden en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.