Veiligheid

“Kwaliteit verzekerd”

Alle medewerkers van Forteck hebben maar één doel: het veilig leveren van kwaliteit. Omdat ze trots zijn op hun werk en het bedrijf waarvoor ze werken. Om ook naar u duidelijk te maken dat u kunt rekenen op onze kwaliteit, overleggen wij graag onze certificaten.

Zo is Forteck NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd. Daarmee heeft u de garantie dat wij voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgever en dat wij ons werk op de juiste manier uitvoeren. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor het milieumanagement ISO 14001-systeem waardoor wij een goed inzicht hebben in de milieuprestaties van onze eigen organisatie. Ons VCA Petrochemie-certificaat staat borg voor onze aandacht voor veiligheid, gezondheid en het milieu.

Forteck is in het bezit van de onderstaande certificaten:

Daarnaast geven wij onze medewerkers training op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Elk jaar spijkeren wij hun kennis bij, bijvoorbeeld door een (herhalings)cursus VCA (VOL), Veilig hijsen, Toezichthouder Asbestverwijdering, DTA/DTP.

Ook ontvangt elke medewerker, inleenkracht en leverancier het ‘Veiligheidsboekje’. Dit boekje is bedoeld om de risico’s die het werken op werk- en bouwplaatsen voorkomen, te beheersen. Het behelst veiligheidsvoorschriften en gedragsregels die bijdragen tot het veilig uitvoeren van werkzaamheden en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.