Jesper Rijneker, medewerker van Forteck, zal van 19 oktober tot en met 21 oktober deelnemen aan het wereldkampioenschap Obstacle Run in Londen. Hier zal hij concurrenten vanuit de hele wereld treffen. De 3 km, de 15 km, de teamwedstrijd en de Fun Run staan op het programma.

Bij een Obstacle Run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. Er komt een hoop kracht en techniek bij kijken. Het onverharde parcours loopt meestal door de bossen en onderweg staan er een hoop obstakels te wachten zoals een hoge muur of een berg die opgerend moet worden met een zandzak van 20 kilo. Tijdens een Obstacle Run komen de deelnemers veel modder en water tegen.

Om zich goed voor te breiden op het WK doet Jesper in Nederland mee met de Strong Viking. De vooruitzichten zien er goed uit voor Jesper. Het nieuwe seizoen is pas van start gegaan en hij heeft nu al beide wedstrijden in zijn leeftijdscategorie gewonnen.

Forteck is trotse sponsor van Jesper en we wensen hem alvast veel succes in Londen! Natuurlijk zullen we zijn prestaties op het WK op de voet volgen.

Benieuwd geworden naar Obstacle run en het kampioenschap? Kijk dan snel op http://ocrworldchampionships.com/