Jesper Rijneker, medewerker van Forteck, heeft deelgenomen aan het WK Obstacle run in Londen. Jesper heeft hier een kort verslag over geschreven.

“Het was voor mij een hele ervaring met het team en alle supporters naar Londen te gaan. We hebben de stad ontdekt, bezienswaardigheden bekeken en vooral genoten van de gezelligheid.

Ik heb alle afstanden gelopen: de 3 km, de 15 km, de teamwedstrijd en de run voor het goede doel. De 4 medailles die ik heb gewonnen zijn super maar het belangrijkste is dat de polsbandjes zijn behouden op elke afstand. Met een polsbandje mag je vooraan starten en hoef je niet te wachten tot de deelnemers voor je vertrokken zijn. De 3 km wedstrijd liep ik in de leeftijdscategorie 20 tot 29 jaar. Dit is een behoorlijk zware leeftijdscategorie. Ik ben als 38ste gefinisht. De 15 km wedstrijd liep ik in de leeftijdscategorie 20 tot 24 jaar en hier ben ik 18de geworden. Mijn lichaam werkte niet goed mee dus ik was zelf niet zo tevreden over de uitslag. Dit motiveerde mij alleen maar meer om goed te herstellen en hard te trainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De teamwedstrijd is goed gegaan dit jaar. De indeling was als volgt: Aart den Hollander deed speed, Ricardo van den Belt deed kracht en ik deed techniek. Marloes Verdiesen liep dit jaar met een ander team mee waarbij zij het onderdeel kracht voor haar rekening nam. Na de teamwedstrijd stond de run voor het goede doel op het programma. We hadden ons voorgenomen om gewoon te genieten van deze run. Uiteindelijk hebben we er 1 uur en 40 minuten over 7 km gedaan dus je kunt wel stellen dat we de tijd hebben genomen om te genieten.

 

Het was geweldig om te mogen deelnemen aan het wereldkampioenschap maar ook de dagen eromheen waren super. Nu alles achter de rug is kan ik weer nieuwe doelen stellen en mezelf hopelijk weer kwalificeren voor het EK / WK volgend jaar. Zonder sponsors was dit allemaal niet mogelijk geweest. Ik wil de sponsors dan ook enorm bedanken!”

Jesper Rijneker